Behandelingen

Als toegewijd medisch pedicure ga ik bij iedere voetbehandeling voor de allerbeste kwaliteit. Hiervoor gebruik ik alleen het beste materiaal en ga altijd zo hygiënisch mogelijk te werk.

 

Aandacht
Daarbij staat vooral aandacht voor u als client voorop! Ik neem ruim de tijd voor de behandeling, zodat er altijd een beetje ruimte over blijft voor een gezellig gesprek. De mens in de stoel is voor mij minstens zo belangrijk als de voeten! Ik pas mijn behandeling, voor zover haalbaar, dan ook graag aan uw wensen aan. Schroom dus niet om deze kenbaar te maken!

 

Mogelijkheden

Hieronder vindt u de diverse behandelingen die ik aanbied. Ook mensen met bijvoorbeeld diabetes of reuma kunnen bij mij als medisch pedicure terecht. Afhankelijk van uw verzekering wordt in sommige gevallen een aantal behandelingen per jaar (gedeeltelijk) vergoed. Mensen met diabetes hebben hiervoor een zorgprofiel van een podotherapeut nodig. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij podotherapeuten:

Kemerink Voet en Beweging
Innofeet Voetencentrum
Praktijk voor Podotherapie Zwolle

Als gediplomeerd Medisch Pedicure ga ik me in het najaar van 2018 extra specialiseren als Sport Medisch Pedicure. Hiermee zal het behandelingenaanbod verder uitgebreid worden.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden! 

 

Volledige Ambulante Voetbehandeling

€48,00

Nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, kalknagels en kloven behandelen, likdoorns verwijderen, eelt verwijderen, blaren behandelen, lichte voetmassage. Dit alles bij U aan huis!

Voetbehandeling Eelt

Nagelreparatie met Gel

€35,00

Heeft u last van schimmelnagels die brokkelen of is uw nagel (gedeeltelijk) afgebroken? Wilt u graag dat uw nagels er weer beter uit gaan zien? In dat geval is reparatie met gel een goede keuze. In de gel die ik gebruik zit een element dat schimmelwerend werkt. Dit in combinatie met het dagelijks behandelen met een anti-schimmel middel kan ervoor zorgen dat uw nagel er weer een stuk mooier uit gaat zien!

Schimmelnagel

Nagelreparatie met Acryl

€35,00

Wanneer een nagel aangetast is door een schimmelinfectie (kalknagel) of bijvoorbeeld door het stoten van de teen, gaat deze vaak brokkelen. Om toch weer een mooie nagel aan de teen te hebben, kan deze tijdelijk gerepareerd worden door middel van acryl. De nagel wordt afgeschuurd, waarna ik de acryl aanbreng. Na enkele minuten is de acryllaag opgedroogd en uitgehard en werk ik deze af, waarbij ik de nagel weer mooi glad maak. Vervolgens kan de nagel gewoon gelakt worden, waardoor deze er weer als nieuw uit ziet! Let op! De acrylnagel is tijdelijk. Voor verdere vragen over het plaatsen van acrylnagels kunt u contact met mij opnemen.

Kalknagel

Nagelbeugel bij ingroeiende nagel

€35,00

Heeft u last van ingroeiende nagels, bijvoorbeeld doordat uw nagels zeer gebogen van vorm zijn? Om te zorgen dat uw nagels wat minder in de nagelwal drukken, kan een nagelbeugel uitkomst bieden. De nagelbeugel wordt met een speciale techniek op uw nagel bevestigd en zorgt er in een aantal weken tot maanden voor dat de nagel een iets normalere vorm aanneemt en zo minder tot geen klachten meer geeft.

Ingroeiende nagel

Drukvrij leggen d.m.v. orthese of vilttechniek

€22,50 tot €37,50 (de prijs is afhankelijk van de grote van de orthese)

Heeft u last van hamertenen, vervelende drukplekken of likdoorns op of tussen uw tenen? Dan kan een orthese uitkomst bieden!

Van zachte silicone of vilt maak ik voor u een hulpmiddel op maat die vervelende drukplekken voor u kan verlichten. De orthese kan uw tenen beschermen en, waar nodig en mogelijk, enigszins corrigeren.

Likdoorns
Hamertenen

Medical Taping

(de prijs verschilt per behandeling)

Bij verschillende voet- en enkelklachten kan ik u als medisch Sportpedicure helpen door middel van medical taping. De tape ondersteunt de spieren en lichaamseigen genezingsprocessen en verlicht pijnklachten. Het helpt bij het herstel van blessures en ook bij het voorkomen hiervan. Neem gerust contact op voor meer informatie over medical taping.

Hamertenen

Contactgegevens:

Kirsten Verheijen
Tobias Asserlaan 32
8024 DM Zwolle
06-22138181

ProVoet ProCert