Leuk om u hier te ontmoeten!

Graag stel ik mezelf even aan u voor:

Ik ben Kirsten Verheijen, getrouwd, moeder van 3 kinderen en sinds een aantal jaren vol passie actief in het pedicure vak.

Na heel wat omzwervingen en diverse studies, niet goed wetende wat ik nou eigenlijk écht graag wilde doen, besloot ik in 2013 te beginnen aan de opleiding tot pedicure. Met mijn schoonmoeder als voorbeeld, die dit beroep al 35 jaar met veel plezier uitoefent, leek mij dit een goed idee.

Echter, toen ik na alle theoretische vakken eindelijk aanbelande bij de praktijk, wist ik het pas echt zeker: dít is wat ik altijd al zocht!

Inmiddels heb ik in 2017, naast mijn basisdiploma, mijn diploma Medisch Pedicure behaald en geniet ik elke dag volop van mijn mooie beroep.
Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen en volg ik jaarlijks diverse bijscholing.

Ambulant Medisch Pedicure Kirsten

Wat elke werkdag als Ambulant Medisch Pedicure voor mij nou zo geweldig maakt?

Ambulant Medisch Pedicure
  • Ik kom overal! Hoe gaaf is het, als je het ene moment in een gezellige woonwijk staat, vervolgens in the middle of nowhere tussen de weilanden en dan weer bijvoorbeeld op de oprijlaan van een groot landhuis?! Heerlijke afwisseling!
  • Lekker onderweg zijn vind ik heerlijk. In de auto heb ik elke keer weer even een korte pauze en kan ik weer even tot mezelf komen, terwijl ik lekker rondrijd. En thuis kan ondertussen de boel de boel zijn, mogen de kinderen spelen en lawaai maken en kan de hond blaffen, zonder dat iemand er last van heeft.
  • In mijn vak ontmoet je heel veel verschillende mensen. Iedereen heeft weer zijn eigen verhaal en ik geniet van de mooie gesprekken en de leuke contacten.
  • Dit beroep is enorm dankbaar. Mensen van pijnklachten af helpen die soms al maanden tot zelfs jaren bestonden. Hen blij maken met heerlijk zachte voeten die weer prettig voelen tijdens het lopen. Prachtig dat ik dat kan doen!
  • Zelfstandigheid en vrijheid maken dat ik in het pedicure vak helemaal mijn ei kwijt kan. Ik bepaal mijn eigen werktijden, maar ook mijn eigen werkwijze. Elke dag streef ik ernaar het beste uit mijzelf te halen en mijn werk steeds weer net dat beetje beter te doen. Alle tijd en energie die ik in mijn werk steek, daar krijg ik iets voor terug.
  • Als pedicure ben je nooit uitgeleerd. Steeds weer worden er nieuwe oplossingen en technieken bedacht voor diverse problemen. Door middel van het volgen van opleidingen, cursussen en workshops, of het bezoeken van beurzen of lezingen zorg ik dat ik mij steeds blijf ontwikkelen in mijn vak.

Contactgegevens:

Kirsten Verheijen
Tobias Asserlaan 32
8024 DM Zwolle
06-22138181

ProVoet ProCert